HOTELSKA OPREMA & KOZMETIKA

Naša ponudba opreme za hotel je nemške blagovne znamke HOTELWAESCHE. Brisače, hotelsko perilo, posteljnina, vzmetnice in hotelska kozmetika najvišje kakovosti.

Hotelske postelje

Velika izbira hotelskih postelj. Večina naše ponudbe je komplet ( posteljni okvir z vzmetmi, ali žepkastimi vzmetmi ), vzmetnica iz spominske pene, vzmeti, žepkastih vzmeti ali pa dvojnimi žepkastimi vzmetmi. Raztegljivi kavči oziroma dodatne postelje in letvice za postelje. Poskrbite za udoben hotel.

Vzmetnice in nadvložki za hotel

Kvalitetna ležišča za hotelske postelje. Vzmetnice s klasičnimi vzmetmi, žepkastimi vzmetmi, spominsko peno, dvojnimi žepkastimi vzmetmi. Pri nas dobite hotelske vzmetnice v rangih BASIC, COMFORT in PREMIUM. Nadvložki iz spominske pene ali gela.

Vzglavniki za hotel

Vzglavniki za hotele v različnih dimenzijah in trdotah. Izbirate lahko tudi med različnimi polnili (pena, perje, naravna polnila,…).

Prešite odeje in odeje

Prešite odeje in odeje v kompletu z vzglavniki. Nemška hotelska kvaliteta. Vellik izbor različnih variant, polnil, in dimenzij.

Hotelske brisače in kopani plašči

Velik izbor različnih serij, ki vsebujejo brisače za obraz, roke, kopalne brisače, savna brisače, brisače za bazen, plažo, SPA, tuš predpražniki, kopalni plašči,… Hotel je prostor kjer je kvaliteta pomembna.   

Hotelska posteljnina

Visoko kvalitetna posteljnina za hotelske sobe. Klasična hotelska posteljnina, mečkanke,… Posteljnina za odeje, vzglavnike, jogi rjuhe,… Možnost izdelave posteljnine “po meri”.

Hotelska oprema za kopalnico

Koši za kopalnico, držala za brisače, mila, šamponi, poličke, sušilniki rok, sušilci za lase,… 

Kozmetika za hotele

Hotelska kozmetika visoke kvalitete. Šamponi, mila, losjoni,.. Pripomočki za hotelsko kozmetiko,… Paketi za enkratno uporabo ( zobne ščetke in paste, britvice in brivski pripomočki, šamponi in losjoni,… )

Posteljna pregrinjala

Posteljna pregrinjala in odeje. Dekorativna pregrinjala ali prave odeje. Možnost izdelave “po meri” iz različnih materialov.

Ostala oprema in pripomočki

Pripomočki za čiščenje sob, sesalci, vozički,… Obeski za ključe, obešalniki, sefi,….  

Našo opremo za hotel, brisače, posteljnino, vzmetnice in ostale artikle, si lahko ogledate tudi v spletnem katalogu.