STEKLO - KOZARCI

Serije kozarcev

Izberite primerno serijo kozarcev za vašo restavracijo, ali gostinski lokal. Kozarci za zajtrk, čaj, kavo, sok, sladice,.. Kristalni kozarci za vino, martini, whiskey, sampanjec, peneče vino,…

Kozarci za vino

Vino naj bi bila pijača bogov in prav je, da se jo tako tudi postreže. Naj bo postrežena vrsta vina tudi v pravem kozarcu. Za Rdeče vino, belo vino, rose,.. Za restavracije in degustacije najdete tudi kristalne kozarce. 

Za pivo

Postrežite pivo v pravem kozarcu glede na stil piva. Velika izbira za piva lager, pšenično pivo, ale, specialna piva, za belgijska piva,..

Kristalni kozarci

Kristal je tisti, ki predstavlja prestiž. Opremite svojo restavracijo s kristalom za vino, koktejle, martini, whiskey, gin, peneče vino, šampanjec,.. Naj bo vaša postrežba na visokem nivoju.

Aperitiv

Izberite prave kozarce za postrežbo aperitiva. Postrežite likerje, kratke pijače in ostale aperitive. 

Postrežba koktejlov

Koktejli dopuščajo ogromno ustvarjalnosti pri načinu postrežbe. V naši veliki ponudbi kozarcev najdite izdelek v katerem boste postregli koktejl vašim gostom. Naj bo vaša domišlija pri ustvarjanju in postrežbi koktejlov brez meja.

Šamanjec in peneče vino

Kozarci za šampanjec in peneče vino. Med izdelki najdete tudi primerne kozarce za wellness centre, spa, savne, za hotele,…

Whiskey

Dober Whiskey, ki je postrežen pravilno je tisto kar si želijo poznavalci te pijače.

Steklo za sladice - kozarci za zajtrk in steklenice s pokrovom

Postrežba sladic je tista, ki poavadi zaključi “zgodbo”. Steklo za sladice, za sladoled, za zajtrk, s pokrovom, steklenice,..

Vrči

Stekleni vrči za postrežbo pijač, vina, sokov,… Primerni za postrežbo zajtrkov, samopostrežne restavracije,…

Stekleni podstavki za torte

Postrežite torto na steklenem podstavku – krožniku

Kozarci za sladoled

Steklo oziroma sklede za sladoled in sadne kupe, za zajtrk,…

Našo ponudbo steklenih izdelkov in kozarcev za pijače, sladice, kratke pijače, šampanjec,... Si lahko ogledate tudi v spletnem katalogu.