KUHINJA IN KUHINJSKA OPREMA

Kuhinjske posode in ponve

Velika izbira najkvalitetnejših kuhinjskih posod in ponev. Kuhinjska oprema za profesionalne uporabnike.

Kuhinjski noži

Profesionalni noži so tisti, ki v kuhinji ne smejo manjkati. Pri nas najdete vse vrste nožev: za kruh, lupilce, klasične nože, sekirice, nože za zelenjavo, sir,…

Pripomočki za kuhinjo

Kuhinjska posoda in sklede, deske za rezanje, pekači, kalupi za slaščičarje,… Pripomočki kot so tehtnice, stiskalniki, lupilci, cedila, termometri, posode za juho. Najdete pa tudi grelce krožnikov in ostalo opremo.

Gastronom GN posode

Gastronom posode iz različnih materialov. Inox oziroma nerjaveče jeklo, plastika, melamin. Velika izbira velikosti GN posod, vključno s pokrovi. Posode so primerne za serviranje ali pa pripravo hrane.

Inox pulti in pohištvo za kuhinje

Inox kuhinjsko pohištvo za profesionalne kuhinje. Pulti, omare, police, pomivalna korita,… Večina elementov je med seboj kompatibilnih.

Shramba

Shranjevanje krožnikov in ostalega kuhinjskega pribora je včasih težka naloga. Pri nas najdete najrazličnejša stojala, vozičke, omare in druge pripomočke za shranjevanje kuhinjske opreme.

Transportni "boxi" za hrano

V kolikor se ukvarjate s transportom hrane ali cateringom lahko pri nas najdete transportne posode “boxe”. Posode so primerne za GN posode in ohranjajo hrano dolgo časa toplo.

Pekarska in slaščičarska oprema

Velika izbire pekarske in slaščičarske opreme. Oprema za dekoriranje, pekači, podstavki za torte, modeli, obroči za peko, mešalniki,…

Servieti in kuhinjske krpe

Kuhinjske krpe – servieti so nepogrešljivi v dobri kuhinji. Pri nas najdete velik izbor različnih kuhinjskih krp. Izdelane so lahko iz bombaža, mikrovlaken, sintetičnih materialov ali pa iz kombinacije različnih materialov.

Pripomočki za pizzerio - pribor za krušno peč

Oprema za krušno peč. Loparji za pice, škatle za pice, krtače za čiščenje krušnih peči, pripomočki za pripravo ognja,…

Kuhinja in kuhinjska oprema za profesionalce. Vso našo ponudbo gastronom GN posod, inox pultov in ostalih pripomočkov si lahko ogledate v spletnem katalogu.