PORCELAN

Porcelan serije

Serije porcelana omogočajo nakup celotne kolekcije v enakem izgledu. Sklede, krožniki, skodelice, kavni pribor, mini namizni pribor,… Premium porcelan, Bone China, serije iz kamna ali stekla, servirne deske.

Krožniki za restavracijo ( porcelan, steklo, stoneware,.. )

Globoki in plitvi krožniki za restavracijo. Krožniki za juho, testenine, pizzo, steak, burgerje,… Postrežba sladic, zajtrka, večerje, glavnih ali predjedi. Krožniki iz stekla, kamenja, porcelana, barvni krožniki.

Sklede

Porcelan, steklo ter “stoneware” sklede. Primerne so za juho, solato, jedi “na žlico”,… Na voljo so tudi v naših serijah porcelana. Nepogrešljive so v samopostrežnih restavracijah in zajtrkovalnicah.

Skodelice

Skodelice in krožnički za kavo, čaj, espresso, postrežbo zajtrka,… V ponudbi so skodelice iz različnih materialov (iz porcelana, steklo in “stoneware”). Lahko pa jih uporabite tudi za serviranje omak. 

Servirne deske, krožniki

Vedno bolj moderen način postrežbe so servirne deske. Pri nas najdete deske izdelane iz lesa, iz kamna, porcelan, stekla, jekla… Za serviranje zajtrka (buffet) je odlična ideja MELAMIN.

Mini posodice za omake, maslo,...

Namizna oprema za postrežbo masla in omak. Iz serije porcelana se super dopolnjujejo z ostalimi izdelki iz enake serije. Primerno tudi za “finger food” in degustacije različnih jedi.

Posodice - skodelice za sladoled

Porcelan je odlična in hkrati privlačna oblika postrežbe sladoleda. Poleg porcelana pa ga lahko postrežete tudi v steklenih posodicah, lončkih ali pa skodelicah.

Vrči

Vrči za postrežbo pijač, degustacije,.. Nepogrešljivi pa so za samopostrežne restavracije, bistroje in bare. Na voljo so v različnih izvedbah (iz porcelana, stekla,…).

Posodice za sladkor - sladkornice ( porcelan, steklo)

Sladkornice so nepogrešljiv artikel v restavraciji in gostinskem lokalu. Pri nas lahko najdete primerno izvedbo (iz porcelana, stekla ,…) za vašo restavracijo. Naj bo miza z vsakim dodatkom boljša.

Pekači

Pekači iz porcelana in jekla. Primerni za pečenje v pečicah, krušnih pečeh, konvektomatih,…

Krožniki za restavracijo, sklede iz porcelana, posodice za omake, izdelki za dekoracijo in namizni inventar si lahko ogledate tudi v spletnem katalogu