RESTAVRACIJA & BUFFET - BIFE

Buffet sistemi - bifeji

Velik izbor SISTEMOV ZA BUFFET, gastronom GN posode, oprema za serviranje, sokovniki,.. Vsa oprema za samopostrežne restavracije in buffete. Displeji, hladilne in grelne enote, pokrovi,… Chafing – šefing posode,…

Oprema za serviranje (sklede, deske, krožniki, vrči,...)

Oprema za serviranje, prijemalke – klešče, krožniki, leseni krožniki, MELAMIN posode, gastronom GN posode, pladnji, stoneware – kameni krožniki, sklede, pripomočki za postrežbo sladic. Finger food, servirne deske,… Vrči, Skodelice,,..

Oprema za buffet - bife

Pribor, prijemalke – klešče za serviranje oziroma samopostrežbo, posodice za maslo, jajca, omake,.. Sladkornice in mini pribor.

Chafing posode - šefing grelne posode

Chafing posode za samopostrežne restavracije, buffet –  bifeje in catering. Klasični “šefingi” na gorilni gel, indukcijski,…

Košare za kruh

Velika izbira različnih košar za kruh in ostale pekovske izdelke. Košare za kruh so primerne za vse vrste postrežbe uporabite pa jih lahko tudi za karkoli drugega.

Razpršilci - podajalci za kosmiče in sok

Podajalci sokov  / sokovniki so nepogrešljiva oprema vsake samopostrežne restavracije ali buffet. Pri nas najdete tudi podajalce kosmičev, ki so prav tako pomemben pri zajtrkih in večerjah.

Vso ponudbo naših izdelkov za buffet si lahko ogledate v spletnem katalogu.