VEGA

Nemška blagovna znamka VEGA ponuja izdelke najvišje kvalitete. Znamka VEGA zajema celoteno področje Ho.Re.Ca. Porcelan za restavracije, pribor,… Opremo za hotele, opremo za restavracije, opremo za bare, notranje pohištvo, zunanje pohištvo, terase, hotelsko perilo, posteljnino,…

HOTELWÄSCHE

Znamka HOTELWASCHE je sinonim za tekstil, ki se ga uporablja v restavracijah (prti, pregrinjala, pogrinjki, krpe, servieti,… Široka ponudba hotelskega perila, posteljnine, brisače,… Pri HOTELWASCHE pa niso pozabili na potrebe za wellness centre in savne.

PULSIVA

PULSIVA je cenovno ugodna znamka na področju Ho.Re.Ca. PULSIVA ponuja vse od krožnikov, pribora, hotelskega perila, brisač, posod, kuhinjske opreme,… do dekoracije in pohištva. Ne glede na to, da je znamka cenovno ugodna, še vedno zagotavlja 100% Ho.Re.Ca. kvaliteto.

JOBELINE

JOBELINE ponuja delovna oblačila za potrebe hotelov restavracij, barov, wellness centrov, bazenov,… Visoko kvalitetna delovna oblačila z inovativnimi tehnologijami. JOBELINE je poskrbel, da je izgled na visokem nivoju, osebje pa kvalitetno oblečeno.